juni 26, 2011

tjena kexen, sitter ni här och smular?


Man vet när pappa har klätt dig för dagen, då är det inga spår av pastelltrikåer och volangblus. Och jag gillar det! Vi försöker kanske båda ha vår lilla mini-me, en sötare mycket bättre version av oss själva, ett godare kex, du pratar redan om timberland-kängorna du ska köpa i höst                                                                                                                                                                                                               

5 kommentarer:

  1. Ja det sägs väl att barnen är en förlängning av oss själva. Nu är de pappornas tur att klä dom. Ska bli spännande tycker jag. Man har ju inte tänkt på det där, att man har styrt det rätt hårt i och med sin mammaledighet och den enorma tid man har haft till att kunna köpa de finaste kläderna. I höst ska fredrik få stå för inköpen. Än så länge har vi haft samma smak i alla fall. Va söta träningsoverallskillarna är! Vi längtar efter er!

    SvaraRadera
  2. Mycket intressant teori. Just träningsoveraller (Arsenal-ställ) faller även pappa-Krille i smaken.. Tuff jeansjacka likaså. Gissar att den tuffa stilen kommer ta överhanden, jag gillar också!

    SvaraRadera
  3. det blir en mycket intressant höst! lacoste-piké, adidasjacka, levisjeans, timberland - snyggt! Sen när både jag och johan jobbar - minikostym?? ha ha!

    SvaraRadera
  4. Fina bilder på dina killar. Jag kommer osökt att tänka på en viss film, The Royal Tenenbaums!

    SvaraRadera