maj 29, 2011

tessinparken, en spontan kväll i maj

att punktera något; ett däck, en myt eller en fantastisk spontan idé.
För vad gör man egentligen när mammaruset står på topp, sektkänslan lyser lika starkt som sommarsolen och man går förbi en uteservering och inser att man vill stanna där för alltid? Jo, man visar sig kunna förvandlas till en spontan småbarnsförälder. Ner till Fältan, gissa hur glad jag blev när arnes specialvälling stod så fint i butikshyllan till salu?, shoppa middags- och kvällsöverlevnad för att som kalvar på grönbete återvända till uteserveringen, solen och det spontana livet

var är Bonnie?























männen kom lagom till middagstid och vi stannade långt efter att solen gått ner. Det var så lätt! Jag ska, liksom som man alltid har med sig skötväska, alltid låta en påse med spontan-nödvändigheter stå nere på gallerhyllan. Extra kofta (till oss båda), vällingpulver, liten festistetra med havremjölk, en burk semper spagetti & köttfärssås, sked, nappflaska & haklapp.
Låt oss stanna ute hela sommarn

2 kommentarer:

  1. Haha ja kalvarna på grönbete!! Mera sånt här. Vilken kväll. Jag har inte riktigt återhämtat mig får ruset än.

    SvaraRadera
  2. Jaaa, en dag som bara var nu nu nu (trots att man tog mycket bilder). Och ett spontankit är en lysande idé, ALLT kommer bli såå lätt. Fin bild på familjen!

    SvaraRadera