maj 15, 2011

födelsedag

tänk, jag vaknade imorse med samma pirr i magen som jag kännt alla år. Födelsedagspirret! Amatöranalyserade med mig själv att så länge man har kvar pirret så är man fortfarande ung. Idag 28 år. En finfin majdag, tack ni som var med och förgyllde den!

öva inför födelsedagskonserten...
las palmas vid barnbordet
fur Elise

7 kommentarer:

  1. Haha bilden på arne och henry! Underbart.
    Tack för en fin dag!

    SvaraRadera
  2. Tänk vad underbart!! Med alla stora och små!Tårtan ser super god ut(repris i juni?)Ser också,fina kokoskakor,.Grattis igen Sara! Mor och Far

    SvaraRadera
  3. Haha jag såg nu att det ser ut som arne tror att den röda skeden är en ballong som kan blåsas upp! Han är förövrigt bedårande i sin lilla stass. Och henry som hade flugan dagen till ära.

    SvaraRadera
  4. TACK själv bästa Sara! Vilken dag du bjöd på. Försvinnande goda tårtor och kakor.. Våra Las Palmas-gummor och gubbar kalasfina dagen till ära. Å bilden längst ner, klockren!

    SvaraRadera
  5. Å vilka underbara bilder Sara! Arne är ju alldeles fantastiskt söt : ) Vi måste ta och ses snart igen för uppdatering av mammalivet! Stor kram Emma och Hugo

    SvaraRadera
  6. ..och nu blir det tårtglufsande hela veckan hemma hos oss. kanske tillsammans med calvados?! Linnea jag tänkte sån där kalasstrutpipa men ballong är nästan bättre, arnes minspel bäst. uppklädda i det finaste - så söta våra ungar är!!

    SvaraRadera
  7. kul att du hittat hit emma!! mer än gärna ses, kanske slutet av veckan när solen är tillbaka? vi kan höras på fb

    SvaraRadera