februari 20, 2012

flyttrealism

är socialrealism och inte är det särskilt vackert. I bästa fall diskbänksromantik.
Man rycks upp och leker vardag men krockar i morgonrushen och stressletar efter osthyveln i köket. I femte lådan hittar man den och man får sin frukostmacka och känner att nu, nu är det väl ändå som vanligt.. man krockar strax därpå igen. Vi har krockat och trampat på tår, vi känner oss alla ömma lite överallt men idag packade jag upp den allra sista kartongen. Sjuttiosju stycken. Och igårkväll kom grannen över med en hembakt paj..  Och till slut börjar den komma..., hemkänslan, älsklingar ikväll firar vi, det får funka med osthyvel som tårtspade jag hittar den ena faktiskt nu, jag tycker nog vi ska äta den fina pajen med ett hjärta på över diskbänken. Det kommer bli fint nu, hemma hos oss. Internet har kommit tillbaka med!


tack fru Wahlén!

6 kommentarer:

  1. Blir så glad över uppdatering! Vad mysigt med en grannpaj,fika och njut! Kram Mormor o Morfar

    SvaraRadera
  2. Men gud va gulligt, kom hon med paj?

    SvaraRadera
  3. Kul med uppdatering o starkt jobbat med flyttkartongerna. Vi ligger i lä här i Dalarna, vi har många kartonger kvar att packa upp. Kram från syster.

    SvaraRadera
  4. ja fint med gulliga grannar! välkommen hit syster, starkt jobbat att skaffa google-konto :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det funkade tillslut :-). Tack för inbjudan. Kommer gärna o hälsar på sedan när läget är tillräckligt stabilt. Kram.

      Radera
  5. Wahlénskan - ni kunde inte fått en bättre granne!

    SvaraRadera